Advertisement

Eşref Gani Ahmedzay - ABD'den Gani'ye mektup: Türkiye'den bu konuda yardım ... / Eylül ayında göreve başlayan afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai, 4 günlük çin ziyaretine 28 ekim'de başladı.

Eşref Gani Ahmedzay - ABD'den Gani'ye mektup: Türkiye'den bu konuda yardım ... / Eylül ayında göreve başlayan afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai, 4 günlük çin ziyaretine 28 ekim'de başladı.. Bölgesel ve küresel güvenliğe afganistan'da başkanlık seçimleri gergin bir durum yarattı. Afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Eşref gani ahmadzai ve abdullah abdullah?ın yarıştığı ikinci tur devlet başkanlığı seçiminin sonucu, yolsuzluk iddiaları nedeniyle yaklaşık 3 ay sonra açıklandı. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için.

Yaşasın eşref gani, yaşasın afganistan eşref gani ahmadzai ve abdullah abdullah'ın yarıştığı ikinci tur devlet başkanlığı seçiminin sonucu, yolsuzluk iddiaları nedeniyle yaklaşık 3 ay sonra açıklandı. Afganistan'ın 2009 ve 2014 seçimlerinde devlet başkanlığı için aday oldu. 2014 afganistan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde abdullah abdullah'la beraber 2. Daha sona 2013 yılında prospect aylık i̇ngiliz dergisi tarafından ahmadzai'yi dünyanın ikinci en etkili. Eşref gani ahmadzai, ulusal birlik hükümeti kurmak üzere devlet başkanı oldu.

ABD'den Gani'ye mektup: Türkiye'den bu konuda yardım ...
ABD'den Gani'ye mektup: Türkiye'den bu konuda yardım ... from images.beyazgazete.com
Afganistan'ın 2009 ve 2014 seçimlerinde devlet başkanlığı için aday oldu. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Eşref gani ahmedzai'nin geçerli oyların yüzde 56,44′unu aldığını ifade eden nuristani, dr. Yaşasın eşref gani, yaşasın afganistan eşref gani ahmadzai ve abdullah abdullah'ın yarıştığı ikinci tur devlet başkanlığı seçiminin sonucu, yolsuzluk iddiaları nedeniyle yaklaşık 3 ay sonra açıklandı. Daha çok oy alan eşref gani ve abdullah. Eşref gani ahmadzai, ulusal birlik hükümeti kurmak üzere devlet başkanı oldu. Çin cumhurbaşkanı xi jinping gani'yi beijing'de törenle karşıladı ve görüşme yaptı. Afganistan'ın 2009 ve 2014 seçimlerinde devlet başkanlığı için aday oldu.

.devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için.

Afganistan'ın 2009 ve 2014 seçimlerinde devlet başkanlığı için aday oldu. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzai ile ortak basın toplantısı. Eşref gani ahmedzai'nin geçerli oyların yüzde 56,44′unu aldığını ifade eden nuristani, dr. Her ülkenin kendine özgü enerji dinamiği var. Daha sona 2013 yılında prospect aylık i̇ngiliz dergisi tarafından ahmadzai'yi dünyanın ikinci en etkili. Başkent kabil ve birçok şehirde eşref gani ahmadzai'nin devlet başkanı seçilmesi dolayısıyla kutlamalar yapıldı. Komisyon, cumhurbaşkanı eşref gani ahmadzai'nin göreve yeniden seçildiğini duyurdu. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için siyasi anlaşma sağlaması, nato ve avrupa birliği (ab) tarafından. Garaşsyz saýlaw komissiýasy eşref gani ahmadzai ýurduň täze prezidenti hökmünde yglan etdi. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için siyasi anlaşma. Afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai haberleri ve afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Yaşasın eşref gani, yaşasın afganistan eşref gani ahmadzai ve abdullah abdullah'ın yarıştığı ikinci tur devlet başkanlığı seçiminin sonucu, yolsuzluk iddiaları nedeniyle yaklaşık 3 ay sonra açıklandı. Eşref gani ahmadzai, 12 şubat 1949 tarihinde afganistan'ın logar kentinde doğdu.

Eşref gani ahmadzai ve abdullah abdullah?ın yarıştığı ikinci tur devlet başkanlığı seçiminin sonucu, yolsuzluk iddiaları nedeniyle yaklaşık 3 ay sonra açıklandı. Garaşsyz saýlaw komissiýasy eşref gani ahmadzai ýurduň täze prezidenti hökmünde yglan etdi. Bölgesel ve küresel güvenliğe afganistan'da başkanlık seçimleri gergin bir durum yarattı. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzai ile ortak basın toplantısı.

Güvenlik İşbirliği Anlaşması imzalandı
Güvenlik İşbirliği Anlaşması imzalandı from img3.aksam.com.tr
Eylül ayında göreve başlayan afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai, 4 günlük çin ziyaretine 28 ekim'de başladı. Daha fazla güncel bilgi için sputnik türkiye sitesini takip edin. 2014 afganistan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde abdullah abdullah'la beraber 2. Abd?de eğitim gördü ve çalıştı. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için siyasi anlaşma sağlaması, nato ve avrupa birliği (ab) tarafından. Afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Garaşsyz saýlaw komissiýasy eşref gani ahmadzai ýurduň täze prezidenti hökmünde yglan etdi. Afganistan'ın yeni devlet başkanı eşref gani ahmadzai, amerika'daki üniversitede öğretim elemanlığı yaptı, dünya bankasında çalıştı.

Afganistan'ın 2009 ve 2014 seçimlerinde devlet başkanlığı için aday oldu.

Komisyon, cumhurbaşkanı eşref gani ahmadzai'nin göreve yeniden seçildiğini duyurdu. Eşref gani ahmadzai, 12 şubat 1949 tarihinde afganistan'ın logar kentinde doğdu. Bölgesel ve küresel güvenliğe afganistan'da başkanlık seçimleri gergin bir durum yarattı. Bu arada devlet başkanı adayları dr. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzai ile ortak basın toplantısı. Eşref gani ahmadzai, ulusal birlik hükümeti kurmak üzere devlet başkanı oldu. Afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai haberleri ve afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Her ülkenin kendine özgü enerji dinamiği var. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Garaşsyz saýlaw komissiýasy eşref gani ahmadzai ýurduň täze prezidenti hökmünde yglan etdi. Afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Abd?de eğitim gördü ve çalıştı. Eylül ayında göreve başlayan afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai, 4 günlük çin ziyaretine 28 ekim'de başladı.

Afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai haberleri ve afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Abudllah abdullah ve eşref gani ahmedzai, bugün ulusal birlik hükümeti kurma anlaşması imzalamıştı. Afganistan bağımsız seçim komisyonu başkanı yusuf nuristani, basın toplantısı düzenleyerek. 2014 afganistan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde abdullah abdullah'la beraber 2. Buna göre, eski maliye bakanı eşref gani ahmadzai oyların yüzde 56,44′nu alarak ilk sırda yer aldı.

T.C.CUMHURBAŞKANLIĞI : Afganistan Cumhurbaşkanı Ahmedzai ...
T.C.CUMHURBAŞKANLIĞI : Afganistan Cumhurbaşkanı Ahmedzai ... from www.tccb.gov.tr
Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için. Tura kalan 1949 doğumlu afgan siyasetçi. Eşref gani ahmadzai, 12 şubat 1949 tarihinde afganistan'ın logar kentinde doğdu. Afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için siyasi anlaşma sağlaması, nato ve avrupa birliği (ab) tarafından. Eylül ayında göreve başlayan afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai, 4 günlük çin ziyaretine 28 ekim'de başladı. Daha fazla güncel bilgi için sputnik türkiye sitesini takip edin. Çin cumhurbaşkanı xi jinping gani'yi beijing'de törenle karşıladı ve görüşme yaptı.

Her ülkenin kendine özgü enerji dinamiği var.

Afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai haberleri ve afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Afganistan'ın yeni devlet başkanı ahmadzai oldu. Eşref gani ahmadzai, ulusal birlik hükümeti kurmak üzere devlet başkanı oldu. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için siyasi anlaşma sağlaması, nato ve avrupa birliği (ab) tarafından. Afganistan'ın 2009 ve 2014 seçimlerinde devlet başkanlığı için aday oldu. Daha sona 2013 yılında prospect aylık i̇ngiliz dergisi tarafından ahmadzai'yi dünyanın ikinci en etkili. Daha çok oy alan eşref gani ve abdullah. Başkent kabil ve birçok şehirde eşref gani ahmadzai'nin devlet başkanı seçilmesi dolayısıyla kutlamalar yapıldı. Tura kalan 1949 doğumlu afgan siyasetçi. Çin cumhurbaşkanı xi jinping gani'yi beijing'de törenle karşıladı ve görüşme yaptı. Eşref gani ahmadzai, 12 şubat 1949 tarihinde afganistan'ın logar kentinde doğdu. Abudllah abdullah ve eşref gani ahmedzai, bugün ulusal birlik hükümeti kurma anlaşması imzalamıştı. Afganistan'da devlet başkanı adayları abdullah abdullah ile eşref gani ahmedzai'nin ulusal birlik hükümeti kurulması için.

Afganistan'ın 2009 ve 2014 seçimlerinde devlet başkanlığı için aday oldu eşref gani. Afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai haberleri ve afganistan devlet başkanı eşref gani ahmadzai hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin.

Posting Komentar

0 Komentar