Advertisement

Αυριο Απεργια : ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΜΜ : Μετρό ανατροπή - Όλα τα ΝΕΑ για ... : Παράνομη η απεργία μέχρι τις 10 το πρωί, στηρίζει τους ναυτεργάτες ο συριζα.

Αυριο Απεργια : ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΜΜ : Μετρό ανατροπή - Όλα τα ΝΕΑ για ... : Παράνομη η απεργία μέχρι τις 10 το πρωί, στηρίζει τους ναυτεργάτες ο συριζα.. Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν αύριο, 1 μαΐου 2019, οι συρμοί του ηλεκτρικού, τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, οι αμαξοστοιχίες της τραινοσε και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της 24ωρης. Ξέσπασε με κλάματα η μαριαλένα στο survivor: Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Κείμενο με τίτλο «το αύριο δεν είναι πια αδιαπέραστο πέπλο» κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων κατά την πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων στο μάθημα της. Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία που κήρυξε η αδεδυ. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργία της πνο την τετάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Χοληστερίνη: Προσοχή! Με αυτές τις τροφές θα έχετε καθαρές ...
Χοληστερίνη: Προσοχή! Με αυτές τις τροφές θα έχετε καθαρές ... from images32.inewsgr.com
Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Ωστόσο οι εργαζόμενοι στις οδικές συγκοινωνίες ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει απεργία αύριο. Παραλύει την πέμπτη η χώρα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία.

Ξέσπασε με κλάματα η μαριαλένα στο survivor:

«παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. «δεν μπορώ άλλο, 500 κρακ άκουσα» (vid). Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. Ξέσπασε με κλάματα η μαριαλένα στο survivor: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία αύριο τρίτη προκήρυξε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του «αντεργατικού» αναπτυξιακού. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα Παράνομη η απεργία μέχρι τις 10 το πρωί, στηρίζει τους ναυτεργάτες ο συριζα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Κείμενο με τίτλο «το αύριο δεν είναι πια αδιαπέραστο πέπλο» κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων κατά την πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων στο μάθημα της. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν αύριο, 1 μαΐου 2019, οι συρμοί του ηλεκτρικού, τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, οι αμαξοστοιχίες της τραινοσε και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της 24ωρης. Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία που κήρυξε η αδεδυ. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες που. «παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Κείμενο με τίτλο «το αύριο δεν είναι πια αδιαπέραστο πέπλο» κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων κατά την πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων στο μάθημα της.

Αποικία του Χρέους: ΛΟΥΚΕΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: ΟΛΟΙ/ΕΣ ...
Αποικία του Χρέους: ΛΟΥΚΕΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: ΟΛΟΙ/ΕΣ ... from 4.bp.blogspot.com
Μετ' εμποδίων θα διεξάγονται αύριο τρίτη οι μετακινήσεις στην αθήνα, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η αδεδυ που έχει εξαγγείλει την 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στις 11 το πρωί. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Ωστόσο οι εργαζόμενοι στις οδικές συγκοινωνίες ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει απεργία αύριο. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το. Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η χώρα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά θα μείνουν.

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ.

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία. Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η χώρα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά θα μείνουν. Ωστόσο οι εργαζόμενοι στις οδικές συγκοινωνίες ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει απεργία αύριο. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Ξέσπασε με κλάματα η μαριαλένα στο survivor: Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Παραλύει την πέμπτη η χώρα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία αύριο τρίτη προκήρυξε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του «αντεργατικού» αναπτυξιακού. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. «δεν μπορώ άλλο, 500 κρακ άκουσα» (vid).

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και 13 ναυτεργατικά σωματεία για όλες τις κατηγορίες πλοίων. Μετ' εμποδίων θα διεξάγονται αύριο τρίτη οι μετακινήσεις στην αθήνα, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ: Γιατί δεν θα κάτσουν στα θρανία οι ...
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ: Γιατί δεν θα κάτσουν στα θρανία οι ... from images32.inewsgr.com
Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Η περιφέρεια βορείου αιγαίου και οι δήμοι της περιφέρειας καλούν για αύριο τετάρτη 26 φεβρουαρίου σε γενική απεργία. Kανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και 13 ναυτεργατικά σωματεία για όλες τις κατηγορίες πλοίων. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις. Μουσική μόνο σε εξωτερικούς χώρους στην εστίαση από 12 ιούνη. Μετ' εμποδίων θα διεξάγονται αύριο τρίτη οι μετακινήσεις στην αθήνα, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Μετ' εμποδίων θα διεξάγονται αύριο τρίτη οι μετακινήσεις στην αθήνα, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το. Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Κύριος απεργία αύριο απεργία αύριο στα μέσα μεταφοράς: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία αύριο τρίτη προκήρυξε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του «αντεργατικού» αναπτυξιακού. Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. «παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Ωστόσο οι εργαζόμενοι στις οδικές συγκοινωνίες ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει απεργία αύριο. Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Posting Komentar

0 Komentar